Kruipruimte uitgraven kelder

Forse extra ruimte onder de woning

Extra ruimte creŽeren ?

Veel Nederlanders hebben behoefte aan extra ruimte in hun woning, zeker nu het moeilijker is geworden om het eigen huis te verkopen en een nieuw huis te kopen is het populairder geworden om te gaan verbouwen. Veelal wordt gekozen voor een aanbouw, serre of opbouw, maar steeds meer mensen kiezen voor het uitbreiden van de ruimte onder de woning. Hierbij wordt bijvoorbeeld de kruipruimte uitgediept en worden een betonnen kelder aangebracht. Bestaand leidingwerk wordt netjes opgehangen en indien gewenst ook netjes weggewerkt achter bijvoorbeeld een zwevend plafond.

Voorbeeld verwijderen grond/zand t.b.v. kelder

Onder uw woning zit veel ruimte

De kruipruimte onder een gemiddelde rijtjeswoning beslaat al gauw 50 tot 60 m2. Door deze ruimte uit te diepen en een kelder te laten maken krijgt u veel extra ruimte zonder dat u bijvoorbeeld een stuk van de tuin hoeft op te offeren ten behoeve van een aanbouw. Daarnaast verhoogt u ook de waarde van uw woning door deze forse uitbreiding.

De aldus verkregen ruimte van zo'n 50 tot 60 m2 kan gebruikt worden als bijvoorbeeld voorraadkelder, wijnkelder, hobby- en fitnessruimte, saunaruimte, logeerplekken etc.

Machinaal opzuigen

Met behulp van zogenaamde drogestoffenwagens worden zand, grond en stenen uit de kruipruimte op een snelle en betaalbare manier uit uw kruipruimte verwijderd. Ervaren aannemers zorgen ervoor er ter plaatse (in situ) een nieuwe leefruimte c.q. kelderruimte gerealiseerd wordt. De opgezogen materialen zullen naar een stortlokatie worden gebracht.

Ruime ervaring

De Bodemafsluiter.NL heeft ruime ervaring in het creëren van kruipruimtes en kelders. De basis hierbij is dat grond, zand en overig materiaal worden weggezogen op een dusdanige manier dat de integriteit van het gebouw bewaard blijft.

Een nauwe samenwerking met een aannemer is hierbij noodzakelijk, bijvoorbeeld voor stutwerkzaamheden.

Kelders en kruipruimtes maken

U zult begrijpen dat elk van deze werken een specifieke aanpak zal behoeven. Via het contact c.q. internetofferte formulier kunt u vragen stellen, of een vrijblijvend gesprek, inspectie en offerte aanvragen.

Voorbeeld reguliere kelderbouw vooraf

Vrijblijvende prijsindicatie

Gratis Internet Offerte Aanvragen

Wilt u weten wat het eventueel zou kosten indien wij voor u zand of andere stoffen op zouden zuigen ? Vraag dan een GRATIS INTERNETOFFERTE aan en wij zorgen voor een snelle offerte voor zandzuigen . Wij brengen direct de subsidiemogelijkheden voor u in kaart !

Voorbeeld korrels uit kruipruimte wegzuigen

Droge Stoffen Specialisten

Debodemafsluiter

Klik voor meer info

Achter De Bodemafsluiter zit een groep van gerenommeerde en gespecialiseerde bedrijven die aanvullende werkzaamheden verrichten die allen te maken hebben met vocht en stankproblemen in kruipruimtes. Deze bedrijven zijn gecertificeerd, lid van organisaties als Uneto-VNI enhebben gezamenlijk meer dan 75 jaar ervaring op dit gebied.

WERKZAAMHEDEN WORDEN MET GARANTIE UITGEVOERD.

Klik hieronder voor meer informatie

Geen kruipruimte Niet elke woning in Nederland is voorzien van een kruipruimte. De begane grond vloer rust in een ...

Kruipruimte maken Het belang van het hebben van een kruipruimte is groot. Ondanks het feit dat het vaak een vochtig...

Kruipruimte uitgraven Veel Nederlanders hebben behoefte aan extra ruimte in hun woning, zeker nu het moeilijker is gewo...

Sleuven zuigen De Bodemafsluiter is specialist in het vrijzuigen van leidingwerk onder gebouwen. Of het nu gaat ...