Debodemafsluiter.nl

Specialisten op het gebied van bodemafsluiting, kruipruimtes isoleren, vloeren isoleren, kruipruimte maken, kruipruimtes leegzuigen, kelders maken, sleuven zuigen, terrassen en kruipruimtes ophogen, drainages en rioleringen plaatsen. Werkzaam door geheel Nederland.

1
De werkzaamheden waar u aan denkt:
Kruipruimte Isolatie/Vloerisolatie
Zandblazen/zandspuiten
Zandzuigen / grondzuigen
Overige werkzaamheden
Afstanden & Afmetingen
Uw contactgegevens
Aanhef

(Let op: een onvolledig ingevuld formulier kan door ons NIET in behandeling worden genomen. Een correct telefoonnr en e-mail adres zijn verplicht. Zorg dat u eventuele vragen van Debodemafsluiter.nl snel beantwoordt zodat u ook snel een offerte zult ontvangen).

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Volledig gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen

Op deze pagina kunt u volledig vrijblijvend en gratis een offerte aanvragen door het correct invullen van het formulier op deze bladzijde. U zit absoluut nergens aan vast en het kost u slechts 1 minuut werk.

LET OP! VERVOLG SUBSIDIEREGELING PER 1 JANUARI 2022 (20%)

Sinds 1 juni 2020 kunnen huiseigenaren én bewoners subsidie Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) aanvragen. Per 1 januari 2021 is deze overgegaan in de regeling Investerings Subsidie Duurzame Energie (ISDE). Er is in totaal 115 miljoen Euro beschikbaar. De regeling wordt in 2022 voortgezet. De regeling betreft:

 • Bodemisolatie / kruipruimte isolatie (waaronder isolatieschelpen en isolatiechips)
 • Vloerisolatie / kruipruimte isolatie
 • Spouwmuurisolatie (isoleren bestaande spouwmuren)
 • Dakisolatie (isoleren bestaand dak of zolder of vlieringvloer)
 • Gevelisolatie (binnen en buitengevel)
 • Hoogrendementsglas (HR++ glas of Triple Glas).

DE SUBSIDIE BEDRAAGT ZO’N 20% VAN HET TOTAALBEDRAG MET EEN MAXIMUM VAN € 10.000 TOT € 15.000.

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN VIA DEBODEMAFSLUITER.NL MET GEBRUIKMAKING VAN DE NIEUWE SUBSIDIEREGELING!

Hoe werkt het?

U vult het bovenstaande formulier in en drukt op ‘gratis offerte aanvragen.’ Uw aanvraag komt bij ons binnen waarna deze gecontroleerd wordt op volledigheid van gegevens. Uw aanvraag wordt daarna in behandeling genomen door één van de erkende partners van Debodemafsluiter.nl. Elke partner is door ons gecontroleerd en expert in de betreffende werkzaamheden. Binnen 1 tot enkele werkdagen ontvangt u hetzij per e-mail, hetzij per post een aanbieding. Indien gewenst en noodzakelijk wordt een vrijblijvende inspectie van de kruipruimte of anderzins uitgevoerd om u zo de correcte oplossing te kunnen bieden.

Toelichting

Wilt u aanvullende foto’s/tekening/documenten sturen? Of werkt het formulier niet naar behoren op uw computer? Mail ons dan via offerte-aanvraag@debodemafsluiter.nl

Door het verzenden van deze gegevens bespaart u geld: u ontvangt tarieven en documentatie van een erkende bodemafsluiter.nl partners. Gratis en zonder enige verplichting.

 

LET OP! GEEN KELDERBOUW VIA DIT FORMULIER

Hier kunt u alleen een offerte aanvragen voor het wegzuigen van zand/grond  ten behoeve van kelderbouw. Indien u een offerte wilt ontvangen voor de CONSTRUCTIE & BOUW van een kelder, klik dan hier.

Waarom wij uw gegevens nodig hebben

Deze website is specifiek bedoeld voor het verstrekken van informatie over onder meer kruipruimte isolatie én om u snel een offerte te kunnen verstrekken.Telefonisch contact is in tweede instantie van toepassing, nl. op uw verzoek of indien noodzakelijk zullen wij telefonisch contact met u opnemen. Hoe nauwkeuriger het formulier wordt ingevuld, des te nauwkeuriger (én scherper) kunnen wij u een offerte sturen. 

Inzake 9% btw subsidie

De btw verlaging van 21% naar 9% geldt alleen voor isolatiewerkzaamheden en heeft alleen betrekking op de arbeidskosten en niet de materiaalkosten. Daarnaast heeft elke partner zicht op lokale (gemeentelijke) subsidiemogelijkheden die voor u eventueel van toepassing zijn.

Debodemafsluiter.nl

 • Voor particulieren, bedrijven en overheden
 • Landelijke dekking
 • Snelle uitvoering
 • Grote capaciteit
 • Gecertificeerd
 • Garantie op alle werken
 • Vrijblijvende inspecties en offertes