GRATIS INTERNET OFFERTE

Wat doen wij?

Specialisten op het gebied van bodemafsluiting, kruipruimtes isoleren, vloeren isoleren, kruipruimte maken, kruipruimtes leegzuigen, kelders maken, sleuven zuigen, terrassen en kruipruimtes ophogen, drainages en rioleringen plaatsen.

Werkzaam door geheel Nederland. Actief sinds 2007.

Voor particulieren, bedrijven en overheden

Subsidie 2022: 2 landelijke subsidies voor kruipruimte isolatie

In 2022 zijn er twee relevante landelijke subsidieregelingen:

1. 30% subsidie op bodem- / kruip- / vloerisolatie en

2. Laag BTW tarief van 9% op arbeidskosten voor isolatiewerken (in plaats van 21%)

Andere stoffen zuigen en blazen

Talloze mogelijkheden

De op deze website genoemde stoffen zoals zand, schelpen, isolatiechips en dergelijke, zijn maar voorbeelden van stoffen die geblazen of weggezogen kunnen worden. Sommige stoffen zoals tuingrond kunnen wel opgezogen, maar niet geblazen worden, maar doorgaans kunnen droge stoffen in allerlei afmetingen tot een afstand van circa 100 tot 120 meter geblazen worden, ook naar grotere hoogtes.

Heeft u vragen of interesse in dergelijke werkzaamheden? Vraag dan gratis en volledig vrijblijvend een offerte aan via het aanvraagformulier.

Vrijblijvende offerte afvullen holle ruimtes?

VRIJBLIJVENDE PRIJSINDICATIE

Wilt u weten wat het eventueel zou kosten indien wij voor u werkzaamheden gaan verrichten? Vraag dan een GRATIS INTERNETOFFERTE aan en wij zorgen voor een snelle offerte voor de werkzaamheden van uw keuze.Tevens brengen wij direct de subsidiemogelijkheden voor u in kaart