GRATIS INTERNET OFFERTE

Wat doen wij?

Specialisten op het gebied van bodemafsluiting, kruipruimtes isoleren, vloeren isoleren, kruipruimte maken, kruipruimtes leegzuigen, kelders maken, sleuven zuigen, terrassen en kruipruimtes ophogen, drainages en rioleringen plaatsen.

Werkzaam door geheel Nederland. Actief sinds 2007.

Voor particulieren, bedrijven en overheden

Subsidie 2022: 2 landelijke subsidies voor kruipruimte isolatie

In 2022 zijn er twee relevante landelijke subsidieregelingen:

1. 30% subsidie op bodem- / kruip- / vloerisolatie en

2. Laag BTW tarief van 9% op arbeidskosten voor isolatiewerken (in plaats van 21%)

Sleuven en gangen zuigen

Onder gebouwen zuigen

Ruimte onder woning vrijgezogen t.b.v. creëren kelder

De Bodemafsluiter is specialist in het wegzuigen van grond en zand onder gebouwen vandaan.

Of het nu gaat om het vrijzuigen van een riolering, het uitdiepen van een kruipruimte, het creëren van extra woonruimte of een gangenstelsel: met behulp van onze vacupress wagens is bijna elke klus uitvoerbaar.

Gang onder vloer zuigen

Ideaal voor loodgieters en installateurs

Aanleg of reparatie van leidingwerk als waterleidingen, gasleidingen en rioleringen worden vaak bemoeilijkt door het ontbreken van een kruipruimte. Het leidingwerk is bijvoorbeeld voor de bouw in het zand aangebracht.

Een eventuele reparatie hiervan betekent vaak het openbreken van de betonnen of houten vloeren die erboven zitten, met alle kosten van dien.

Grond wegzuigen

In situ creëren van bouwputten

Een ander veelgevraagde optie is het wegzuigen van grond tussen bijvoorbeeld de wortels van bomen vandaan of een sleuf zuigen t.b.v. kabelinstallatie op moeilijk bereikbare plaatsen.

Heeft u interesse in dit soort werkzaamheden ? Vraag dan zonder enige verplichtingen meer informatie aan door op de onderstaande button te klikken en het aanvraagformulier in te vullen.

Voorbeeld vrijgezogen sleuf t.b.v. leidingwerk

Sleuf in grond vrijgezogen.

Voorbeeld korrels uit kruipruimte wegzuigen

Vrijblijvende offerte grond / zand wegzuigen?

VRIJBLIJVENDE PRIJSINDICATIE

Wilt u weten wat het eventueel zou kosten indien wij voor u werkzaamheden gaan verrichten? Vraag dan een GRATIS INTERNETOFFERTE aan en wij zorgen voor een snelle offerte voor de werkzaamheden van uw keuze.Tevens brengen wij direct de subsidiemogelijkheden voor u in kaart