Subsidie 2018

Landelijke dekking

De nr 1 in Nederland

Voor particulieren, bedrijven en overheden

Direct offerte aanvragen

Nieuw subsidieregeling Energiebesparing 2017-2018

Per 15 september 2016 is een nieuwe subsidieregeling van kracht geworden voor privé eigenaren van woningen. Men kan door het gelijktijdige laten uitvoeren van 2 isolatiemaatregelen een subsidiebedrag per vierkante meter geïsoleerd oppervlakte ontvangen.

Het aanbrengen van schelpen en isolatiechips vallen onder deze regeling. In combinatie met de laag tarief regeling kunt u momenteel flink besparen op uw isolatiekosten én natuurlijk op uw energierekening!

Ook in 2018 nog een aantrekkelijke 6% btw regeling

Voor het nemen van energiebesparende maatregelen geldt sinds 15 september 2009 een laag btw regeling op arbeidskosten.

Dat houdt in dat de arbeidskosten bij het energiebesparend isoleren van vloeren, muren en daken bij woningen ouder dan 2 jaar, vallen onder het 6%-tarief in plaats van 21%.

De belangrijkste voorwaarde is dat de Rc-waarde (de warmteweerstand) van de scheidingsconstructie voldoet aan de warmteweerstand die geldt voor bestaande woningen (Rc-waarde 1,3).Het laten isoleren van de kruipruimte met schelpen of Isolatiechips valt onder deze regeling.

VRAAG NU DIRECT EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN EN DOE UW VOORDEEL ERMEE !

LET OP: HET KABINET IS VOORNEMENS OM HET LAGE BTW TARIEF TE VERHOGEN VAN 6% BTW NAAR 9% BTW.

VOOR PARTICULIEREN, BEDRIJVEN EN OVERHEDEN

Reeds sinds 2007 online actief

Lokale en regionale subsidieregelingen

In Nederland worden op verschillende overheidsniveaus subsidies gegeven. Het kan goed zijn dat in uw gemeente of provincie regelingen zijn in het kader van het verduurzamen of isoleren van uw woning. De partners van Debodemafsluiter.nl informeren u graag !

Financiering door Energiebespaarlening

Informeer bij uw gemeente of u in aanmerking komt voor de zogenaamde Energiebespaarlening: een lening met heel lage rente en soepele terugbetaalmogelijkheden bestemd voor het verduurzamen en/of isoleren van uw woning.

De Bodemafsluiter: door heel Nederland

Totaalprojecten worden door één van de bedrijven aangenomen en in gezamenlijk overleg uitgevoerd, zodat u wel altijd één contactpersoon hebt en natuurlijk worden de werkzaamheden onder garantie uitgevoerd. De Bodemafsluiter: betrouwbaar en vakkundig, werkzaam door geheel Nederland, de thuisbasis is het Rijnmond gebied.

Kruipruimte Isolatie Specialisten

Achter De Bodemafsluiter zit een groep van gerenommeerde en gespecialiseerde bedrijven die aanvullende werkzaamheden verrichten die allen te maken hebben met vocht en stankproblemen in kruipruimtes.

Deze bedrijven zijn gecertificeerd en erkend en voeren duizenden projecten per jaar uit en beschikken over veel ervaring.

WERKZAAMHEDEN WORDEN MET GARANTIE UITGEVOERD.